Elton John vydá vo februári nový štúdiový album Wonderful Crazy Night

NETKY.SK • 20 Január 2016, 15:09 • 2 min
Elton John vydá vo februári nový štúdiový album Wonderful Crazy Night

BRATISLAVA - Britský spevák, skladateľ a klavirista Elton John vydá vo februári nový štúdiový album. V poradí tridsiata druhá platňa dostala názov Wonderful Crazy Night a prinesie 14 nových piesní.

slovakia

left justify in out

Elton John nahrával album Wonderful Crazy Night s mnohými hudobnými kolegami, ktorí ho sprevádzajú už od jeho hudobných začiatkov, medzi nimi s bubeníkom Nigelom Olssonom, s ktorým pracuje už od neskorých šesťdesiatych rokov či Daveyom Johnstonom, ktorý s Eltonom Johnom hral prvýkrát v roku 1971 a postupne sa stal plnohodnotným členom spevákovej sprievodnej kapely.

 

Aj v prípade producenta Elton stavil na istotu. O produkciu albumu, ktorý spevák nahrával v slávnych štúdiách The Village v Los Angeles, sa postaral T-Bone Burnett. Ten je podpísaný aj pod spevákovou minulou platňou The Diving Board a produkoval aj album The Union, ktorý Elton John v roku 2010 nahral s Leonom Russellom.

 

Novinka Wonderful Crazy Night, ktorú v rádiách už niekoľko týždňov aktívne propaguje singel Looking Up, sa bude dať zakúpiť digitálne a bude mať navyše aj štyri rôzne fyzické formáty. Ten základný bude obsahovať desať piesní a dvanásťstranový portrétový booklet s Eltonovými fotografiami od slávneho nemeckého fotografa Juergena Tellera. Rovnaký počet piesní ponúkne aj 180-gramový vinyl.

 

Pre skalných fanúšikov budú k dispozícii aj dva náročnejšie formáty. Deluxe verzia na CD bude obsahovať dve bonusové piesne a jej booklet s fotografiami bude rozšírený o štyri strany. Najväčšiu pozornosť si však zaslúži super deluxe boxset. V ňom fanúšikovia nájdu album Wonderful Crazy Night na vinyle, na dvoch CD s celkom štyrmi bonusovými piesňami a chýbať nebude ani špeciálny, 20-stranový booklet plný portrétov Juergena Tellera.

 

Elton John novým albumom Wonderful Crazy Night potvrdzuje, že stále patrí medzi britskú hudobnú špičku a má v hudbe aj vo svojich 68 rokoch stále čo povedať. Jeho štúdiová novinka Wonderful Crazy Night vychádza 4. februára.

 

 

A rock'n'roll preacher with real angel wings? Elton explains…Download 3 new songs instantly when you pre-order '...

Posted by Elton John on 20. január 2016

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona