Elton John rokuje o účinkovaní v pokračovaní snímky Kingsman

NETKY.SK • 13 Apríl 2016, 15:10 • 2 min
Elton John rokuje o účinkovaní v pokračovaní snímky Kingsman

BRATISLAVA - Anglický hudobník Elton John rokuje o účinkovaní v pripravovanej akčnej snímke Kingsman: The Golden Circle, ktorá bude pokračovaním filmu Kingsman: Tajná služba (2015). To, akú postavu by mal 69-ročný interpret stvárniť, zatiaľ nie je známe, je však možné, že by si zahral sám seba.

slovakia

left justify in out

V novinke režiséra Matthewa Vaughna sa v hlavnej úlohe predstaví Taron Egerton, ktorý si opäť zahrá Garyho "Eggsyho“ Unwina. Okrem neho si úlohu z prvej snímky zopakuje aj Mark Strong, pričom sa špekuluje aj o opätovnej účasti Colina Firtha. Novými členmi hereckého obsadenia sú napríklad Julianne Moore, Halle Berry či Pedro Pascal. Snímka má naplánovanú slovenskú premiéru na 15. júna 2017.


Elton Hercules John, vlastným menom Reginald Kenneth Dwight, počas svojej vyše 50-ročnej kariéry predal vyše 300 miliónov kópií nahrávok na celom svete. Je tak jedným z najúspešnejších hudobníkov všetkých čias. Okrem množstva iných ocenení získal aj šesť Grammy, päť BRIT Awards, Oscara, Zlatý glóbus či divadelnú cenu Tony.

 

V roku 1994 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Medzi jeho najväčšie hity patria piesne ako Your Song, Rocket Man, Candle In The Wind, Crocodile Rock, Saturday Night's Alright For Fighting, Don't Go Breaking My Heart (feat. Kiki Dee), Sorry Seems To Be The Hardest Word, I Guess That's Why They Call It The Blues, I'm Still Standing, Don't Let The Sun Go Down On Me (feat. George Michael), Sacrifice, Circle Of Life, Can You Feel The Love Tonight, Are You Ready For Love alebo Nikita.

 

Od roku 1993 tvorí pár s filmárom Davidom Furnishom. V decembri 2014 sa zosobášili.



 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies