Elton John je vďačný za roky plné hriešneho života

NETKY.SK • 15 Október 2019, 09:11 • 2 min
Elton John je vďačný za roky plné hriešneho života

BRATISLAVA - Anglický spevák, klavirista a skladateľ Elton John je vďačný za roky, počas ktorých si užíval sex a drogy. Sedemdesiatdvaročný interpret to uviedol v rozhovore pre magazín GQ Hype.

slovakia

left justify in out

Sir Elton vo svojej novej autobiografii rozpráva svoj mimoriadny životný príbeh.

 

"Ak by som si tým neprešiel, nikdy by sa zo mňa nestal človek, akým som dnes. Takže som určitým spôsobom vďačný za tie roky plné sexu a drog. Ak by som to nezažil, nesedel by som tu a nemal by som taký úžasný život, aký mám. Nikdy by som nestretol Davida a nikdy by som nemal deti," povedal dvojnásobný otec.


Sir Elton Hercules John, vlastným menom Reginald Kenneth Dwight, počas svojej vyše 50-ročnej kariéry predal vyše 300 miliónov kópií nahrávok na celom svete. Je tak jedným z najúspešnejších hudobníkov všetkých čias. Okrem množstva iných ocenení získal aj šesť Grammy vrátane Grammy Legend Award, päť BRIT Awards, Oscara, Zlatý glóbus či divadelnú cenu Tony.

 

V roku 1994 ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Medzi jeho najväčšie hity patria piesne ako Rocket Man, Tiny Dancer, Your Song, Candle In The Wind, Saturday Night's Alright For Fighting, Sacrifice či Can You Feel The Love Tonight. Od roku 1993 tvorí pár s filmárom Davidom Furnishom. V decembri 2014 sa zosobášili.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona