Elon Musk sa stal najnovšie hudobníkom

NETKY.SK • 31 Január 2020, 15:01 • 2 min
Elon Musk sa stal najnovšie hudobníkom

NEW YORK - Podnikateľ Elon Musk zverejnil skladu Don't Doubt Ur Vibe.

slovakia

left justify in out

 

Zakladateľ spoločnosti SpaceX a spoluzakladateľ firmy Tesla sa podelil o tanečnú nahrávku na službe Soundcloud. O vokály a text sa postaral on sám.

 

Štyridsaťosemročný rodák z Juhoafrickej republiky na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter predtým zverejnil fotografie zo štúdia a neskôr si zmenil meno na Twitteri na E “D” M. Zatiaľ nie je známe, či sa jeho partnerka, kanadská speváčka, skladateľka a producentka Grimes, podieľala na novinke.

 


Musk vlani ponúkol skladbu RIP Harambe o gorile menom Harambe, ktorú v roku 2016 v zoologickej záhrade v Cincinnati zastrelili po tom, ako do jej výbehu spadol malý chlapec.

 

Ďalšia novinka v jeho živote?

Jeho priateľka, ktorá si hovorí Grimes, novinku oznámila na svojom Instagramu. Sama o sebe vyhlásila, že je "nabúchaná" a pochválila sa obnaženou snímkou s odhaleným bruškom. S Muskom randí od mája 2018, mnohí si však myslia, že jej ide len o jeho peniaze.

 

Podnikateľ, vynálezca, inžinier a filantrop Elon Musk sa krátko pred päťdesiatkou stane otcom. Dieťa mu za niekoľko mesiacov porodí podivínska speváčka Grimes, s ktorou vedúci automobilky Tesla randí už od mája 2018. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Grimes (@grimes),

 

Kto vlastne táto mladá svojrázna kráska je? Musk bol dlhé roky známy tým, že randil len s vysoko postavenými a slávnymi ženami. Preto sa ľudia nestačili čudovať, keď sa po jeho boku objavila pomerne neznáma, ale vzhľadovo veľmi výrazná hudobníčka. Po necelých dvoch rokoch to vyzerá, že svoj vzťah potvrdili dieťaťom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies