Elon Musk pripravuje novinku: Naozaj sa púšťa do takéhoto biznisu?

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 13:22 • 2 min
Elon Musk pripravuje novinku: Naozaj sa púšťa do takéhoto biznisu?

Známy vizionár Elon Musk prekvapil svet nedávnym výrokom ohľadom svojich ďalších podnikateľských plánov.

slovakia

left justify in out

Elon Musk je momentálne jedným z najúspešnejších ľudí na svete. Je riaditeľom automobilky Tesla, stojí za spoločnosťou SpaceX, ktorá úspešne vysiela do vesmíru rakety a bol aj pri zrode platformy PayPal. O to viac zaskočil verejnosť jeho oznam týkajúci sa ďalších plánov. Chcel by vraj rozbehnúť biznis s cukríkmi!

 

V príspevku na Twitteri Musk uviedol, že začína s „cukríkovým priemyslom a bude to úžasné“. Samozrejme, ľudia to považovali za vtip, preto sa ho začali pýtať, či to myslí vážne. Na to odpovedal, že to myslí „super, super vážne“. Mnohí to však i napriek tomu naďalej považujú len za akýsi žart, prípadne metaforu, ktorou chcel Musk naznačiť niečo iné.

 

Pochybnosti zosilneli aj po tom, keď na množstvo otázok od sledovateľov týkajúcich sa príchutí cukríkov alebo ich názvu odvetil, že maškrty pomenuje Cryptocandy, v preklade Kryptocukríky. „Warren Buffet nebude schopný odolať investícií,“ dodal Musk. Buffet je pritom jedným z jeho najväčších konkurentov.

 

Ako teda svoj výrok s novým biznisom Elon Musk myslel, nateraz známe nie je.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies