Elon Musk nechtiac odhalil ďalšiu chybičku Cybertrucku

NETKY.SK • 11 December 2019, 11:54 • 2 min
Elon Musk nechtiac odhalil ďalšiu chybičku Cybertrucku

Postaral sa o to vizionár Elon Musk, keď Tesle zvalcoval dopravný pylón. Počas trápneho momentu a možno nechtiac odhalil malú chybu elektrického pick-upu.

slovakia

left justify in out

Posledné týždne žije technologický a automobilový svet elektrickým pick-upom Tesla Cybertruck. Auto sa pomaly dostáva do mysle ľudí a dôkazom toho sú aj úctyhodné čísla predobjednávok.

 

Aj takto sa dá na Cybertruck upozorniť

 

Ako sa dostať do centra pozornosti vie aj samotný CEO Tesly. Ten je známy ako búrlivák, ktorý sa po väčšine prezentuje na sociálnej sieti Twitter.

 

Ako informuje portál TMZ, najnovšie sa však prezentoval aj mimo virtuálny svet, keď sa v nočných uliciach Malibu zjavil vo svojom novom elektrickom pick-upe.

 

Ten zaparkoval pred vyhlásenou reštauráciou, aby si niekoľko okoloidúcich mohlo automobil prezrieť. Čo sa však udialo po odchode Elona, ​​čakal len málokto.

 

Video zverejnené na sociálnej sieti Twitter ukazuje Elona v novom Cybertrucku, ako zadným kolesom zvalcuje dopravný pylón.

 

 

Testovací model?

 

Hoci sa mnoho monitorujúcich videí na kúsku Elona Muska zabavilo, niektorí z diskutérov upozorňujú na fakt, že dopravný pylón má výšku malého dieťaťa.

 

Aby však celá príhoda nevyznela úplne katastroficky, objavujú sa tiež názory, že Cybertruck možno ešte nemá zabudované nevyhnutné senzory, ktoré by Elona pred prekážkou varovali.

 

Zohrať svoju úlohu mohla aj samotná konštrukcia auta, ktorá vytvára slepé miesta. Elon sa tak možno nechtiac postaral o odhalenie menšej nevýhody Cybetrucku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona