Elneny si poškodil väzy v členku, v Arsenale veria, že stihne záver sezóny

NETKY.SK • 24 Apríl 2018, 20:24 • 2 min
Elneny si poškodil väzy v členku, v Arsenale veria, že stihne záver sezóny

LONDÝN - Anglický futbalový klub FC Arsenal dúfa, že Mohamed Elneny zasiahne do hry ešte v tejto sezóne - napriek zranenému členku.

slovakia

left justify in out

Egyptský stredopoliar utrpel indispozíciu v nedeľňajšom domácom zápase Premier League proti West Hamu United (4:1) po súboji s Markom Noblom.

 

"Vyšetrenie odhalilo, že Elneny má poškodené väzy v ľavom členku," cituje stanovisko "kanonierov" web The Independent. Závažnosť zranenia a dĺžku rekonvalescencie nezverejnili. "Dúfame, že Mo bude opäť môcť hrať za Arsenal ešte túto sezónu," uvádza sa na webe Arsenalu. Dvadsaťpäťročný stredopoliar nedávno podpísal novú zmluvu a prepracoval sa do základnej zostavy trénera Arséna Wengera. V tejto sezóne odohral dovedna 29 zápasov, strelil jeden gól.

Vývoj jeho zdravotného stavu budú sledovať zástupcovia egyptskej reprezentácie, ktorá po 28 rokoch postúpila na majstrovstvá sveta. Šampionát sa začne 14. júna, Egypt sa na ňom zúčastní prvýkrát od roku 1990. Úvodný duel odohrá 15. júna proti Uruguaju, v skupine sú jeho protivníkmi aj Saudská Arábia a domáce Rusko.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona