Ellie Goulding zverejnila VIDEOklip k Still Falling for You

NETKY.SK • 26 August 2016, 12:53 • 2 min
Ellie Goulding zverejnila VIDEOklip k Still Falling for You

LONDÝN - Anglická speváčka Ellie Goulding predstavila prostredníctvom služby YouTube videoklip k singlu Still Falling for You, ktorý je súčasťou soundtracku snímky Dieťa Bridget Jonesovej.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná interpretka v novinke stojí v tmavej miestnosti pred premietacím plátnom, na ktorom vidieť zábery zo spomínaného titulu s Renée Zellweger, Colinom Firthom a Patrickom Dempseym. Film začnú v slovenských kinách premietať od 15. septembra.

 

O réžiu filmu sa postarala Sharon Maguire. V romantickej komédii sa okrem menovaných predstavia aj Jim Broadbent, Shirley Henderson, Sarah Solemani alebo Emma Thompson, ktorá sa spolu s Helen Fielding a Danom Mazerom postarala o scenár.

 

 

Rodáčka z Herefordu Elena Jane "Ellie" Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights, z ktorého pochádzajú single Starry Eyed, Under The Sheets, Guns And Horses či The Writer. Začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon, na ktorej sa nachádzajú single Anything Could Happen, Figure 8 a Explosions. Obe nahrávky dobyli britský albumový rebríček, pričom speváčka ponúkla aj ich reedície s názvami Bright Lights (2010) a Halcyon Days (2013) a tiež niekoľko EP nahrávok. Tretia a zatiaľ posledná štúdiovka Delirium (2015), ktorá obsahuje napríklad hit On My Mind, sa dostala v UK Charte i americkom Billboarde 200 na tretiu priečku. Pieseň Love Me Like You Do z ostatného albumu nominovali na cenu Grammy. Skladba sa objavila aj na soundtracku filmu Päťdesiat odtieňov sivej (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona