Ellie Goulding vnímajú muži ako vhodnú manželku

NETKY.SK • 3 Január 2014, 16:59 • 2 min
Ellie Goulding vnímajú muži ako vhodnú manželku

LONDÝN - Mladá speváčka je vraj aj preto single, lebo sa s ňou každý chce hneď ženiť

slovakia

left justify in out

Britská speváčka Ellie Goulding tvrdí, že ju väčšina mužov vníma ako vhodnú manželku a chce si ju hneď vziať. To je údajne aj dôvodom, prečo je 26-ročná hviezda momentálne single. "Zdá sa, že ľudia si skôr myslia, že som vhodnejšia za manželku ako za priateľku. Zrejme aj preto som single! Chcú si ma vziať a nič predtým," povedala Goulding pre britský magazín Marie Claire. Speváčka, ktorá chodila vlani napríklad s Niallom Horanom z chlapčenskej formácie One Direction, sa v blízkej budúcnosti do svadby vraj nehrnie. "Bolo by pekné mať jedného dňa svadbu, ale celkom sa mi páči byť sama. Čo je na tom zlé," vysvetlila.

Elena Jane "Ellie" Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou Brit Award v kategórii Critics' Choice. Na konte má debutový album Lights (2010), z ktorého vyšli single Starry Eyed, Under The Sheets, Guns And Horses, Your Song a The Writer. V USA táto nahrávka vyšla až v marci 2011 s bonusovým singlom Lights. Začiatkom októbra 2012 speváčka uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon (2012) obsahujúcu skladby ako Anything Could Happen, Figure 8 alebo Explosions. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies