Ellen Page si vzala za manželku tanečnicu Emmu Portner

NETKY.SK • 4 Január 2018, 09:54 • 2 min
Ellen Page si vzala za manželku tanečnicu Emmu Portner

Kanadská herečka Ellen Page sa zosobášila so svojou partnerkou, tanečnicou a choreografkou Emmou Portner.

slovakia

left justify in out

"Nemôžem uveriť tomu, že môžem túto výnimočnú ženu nazývať manželka," napísala 30-ročná rodáčka z Halifaxu v Novom Škótsku v stredu na službe Instagram k fotografii rúk s obrúčkami, pričom označila svoju novomanželku. Sobáš prostredníctvom Instagramu oznámila aj Portner. Magazínu People šťastnú novinu potvrdil herečkin zástupca.

 

 

Can’t believe I get to call this extraordinary woman my wife. @emmaportner

Príspevok, ktorý zdieľa @ ellenpage,



Page začala na sociálnych sieťach zverejňovať fotografie s Portner v lete. Učiteľka z Broadwayského tanečného centra pôvodne pochádza z Ottawy v kanadskom Ontáriu. Ako o nej ďalej napísali v biografii na webstránke tanečnej školy, jej tanečný výkon a choreografiu možno vidieť vo videoklipe k piesni Life Is Worth Living Justina Biebera a pripravila tiež choreografie pre jeho Purpose World Tour.

Ellen Page zverejnila svoju homosexuálnu orientáciu v roku 2014 v príhovore počas podujatia organizácie Human Rights Campaign. Vyjadrila sa vtedy, že sa pre coming out rozhodla v nádeji, že jej skúsenosti pomôžu ďalším ľuďom, ktorí zápasia so svojou sexualitou. V minulosti randila napríklad s umelkyňou Samanthou Thomas.

Ellen Grace Philpotts-Page začala hereckú kariéru v rôznych kanadských televíznych seriáloch. Slávu jej však prinieslo až účinkovanie vo filme Juno: Nezrelá na dieťa (2007), za výkon v ktorom ju nominovali na Oscara, Zlatý glóbus i cenu BAFTA. Účinkovala napríklad aj v snímkach V pasci (2005), X-Men: Posledný vzdor (2006), Americký zločin (2007), Klub mŕtvych (2008), Rollerky (2009), Počiatok (2010), Do Ríma s láskou (2012), X-Men: Budúca minulosť (2014), Všetko, čo mám (2015), Tallulah (2016) alebo Hráči so smrťou (2017).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona