Ellen Page prehovorila o homosexuálnej orientácii

NETKY.SK • 15 Február 2014, 15:53 • 2 min
Ellen Page prehovorila o homosexuálnej orientácii

BRATISLAVA - Kanadská herečka priznala, že sa dlhé roky bála povedať pravdu.

slovakia

left justify in out

Kanadská herečka Ellen Page prehovorila o homosexuálnej orientácii. Dvadsaťšesťročná hviezda na úvodnom podujatí konferencie za boj pre práva LGBTI komunity, ktoré sa konalo v piatok v americkom meste Las Vegas, vyhlásila, že je lesbička. "Som unavená zo skrývania sa a ignorovania. Dlhé roky som trpela, pretože som sa bála povedať pravdu," uviedla počas príhovoru. "Som mladá, ale naučila som sa, že láska, krása, radosť a tiež aj bolesť, ktoré z nej vyplývajú, sú najúžasnejším darom, ktorý môžete dať a dostať. Zaslúžime si zažívať lásku naplno, v rovnosti, bez hanby a kompromisov," vyhlásila na podujatí Page.

 

Ellen Philpotts-Page začala hereckú kariéru v rôznych kanadských televíznych reláciách. Slávu jej však prinieslo účinkovanie vo filme Juno: Nezrelá na dieťa (2007), za ktoré ju nominovali na Oscara, Zlatý glóbus a cenu BAFTA. Objavila sa aj vo filmoch Smart People (2008), Rollerky (2009) či. Počiatok (2010). V roku 2014 ju diváci budú môcť vidieť v ďalšom filme zo série X-Men, Budúca minulosť, kde opäť stvárni Kitty Pryde. Po prvý raz sa role zhostila v roku 2006 vo filme X-Men: Posledný vzdor. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona