Ellen DeGeneres si prevezme ocenenie za humanitárnu prácu

NETKY.SK • 5 Január 2016, 13:49 • 2 min
Ellen DeGeneres si prevezme ocenenie za humanitárnu prácu

BRATISLAVA - Americká moderátorka Ellen DeGeneres si v stredu 6. januára na udeľovaní People's Choice Awards prevezme cenu za humanitárnu činnosť.

slovakia

left justify in out

Ocenenie pre najobľúbenejšieho filantropa alebo filantropku dostane za pomoc komunitám v núdzi a za zvyšovanie povedomia o organizáciách, ktoré pomáhajú ľuďom meniť životy. „Som veľmi poctená, že môžem prijať humanitárnu cenu People's Choice,“ uviedla 57-ročná komička v oficiálnom stanovisku.
Moderátorka zároveň rozhodla, že každoročný finančný dar od siete lekární Walgreens tento rok poputuje na konto detskej nemocnice St. Jude Children’s Research Hospital v Memphise. Spoločnosť nemocnici okrem toho daruje aj jeden dolár (v prepočte približne 0,90 eur) z každého predaja vybraných výrobkov v období od 6. do 9. januára.


V minulosti si People's Choice Award za humanitárnu činnosť prevzali herec Ben Affleck, herečka a speváčka Jennifer Hudson a herečka Sandra Bullock.
Ellen DeGeneres je jednou z najznámejších televíznych osobností v USA. Jej talkšou s názvom The Ellen DeGeneres Show (2003) má úspech u kritiky i divákov, čoho dôkazom je aj zisk vyše troch desiatok cien Daytime Emmy od začiatku vysielania relácie. Venuje sa aj bytovému dizajnu. V auguste 2008 si vzala za manželku herečku Portiu de Rossi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies