Ellen DeGeneres poprela správy o problémoch v manželstve

NETKY.SK • 12 December 2013, 13:38 • 2 min
Ellen DeGeneres poprela správy o problémoch v manželstve

NEW YORK - Americká moderátorka Ellen DeGeneres poprela správy o tom, že by jej päťročné manželstvo s herečkou Portiou de Rossi prežívalo krízu.

slovakia

left justify in out

"Som šťastne vydatá," komentovala moderátorská hviezda počas vlastnej talkšou. DeGeneres sa o svojich údajných problémoch v manželstve vraj dozvedela z bulvárneho časopisu, ktorý náhodou objavila v kaderníctve. Podľa jej slov však videla iba titulok, pretože stránku s článkom niekto vytrhol. Napriek tomu, sú podľa populárnej moderátorky akékoľvek správy o manželských nezhodách s de Rossi smiešne. "Jediná vec, o ktorej sa hádame, je, kto koho ľúbi viac," vyhlásila. 

Päťdesiatpäťročná Ellen DeGeneres je jednou z najznámejších televíznych osobností v USA. Jej talkšou s názvom The Ellen DeGeneres Show (2003) má úspech u kritikov i divákov čoho dôkazom je aj zisk vyše 30 cien Daytime Emmy od začiatku vysielania programu. Za herečku Portiu de Rossi sa vydala 16. augusta 2008. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies