Elle Macpherson sa vydala za miliardára Jeffreyho Soffera

NETKY.SK • 4 August 2013, 10:24 • 2 min
Elle Macpherson sa vydala za miliardára Jeffreyho Soffera

FIDŽI - Dvojica sa vlani v marci rozišla, no o rok neskôr modelka prijala Sofferovu žiadosť o ruku.

slovakia

left justify in out

Supermodelka, herečka a moderátorka Elle Macpherson sa na Fidži vydala za miliardára Jeffreyho Soffera. Zdroj blízky dvojici to potvrdil magazínu Us Weekly, no neposkytol žiadne ďalšie podrobnosti. Rodáčka z Austrálie randila s americkým podnikateľom v oblasti nehnuteľností viac ako dva roky, no vlani v marci sa rozišli. Neskôr sa však opäť dali dohromady a v tomto marci sa zasnúbili.

Štyridsaťdeväťročná modelka, ktorú svet pozná aj pod prezývkou The Body (v preklade Telo), bola v rokoch 1986 až 1989 vydatá za módneho fotografa Gillesa Bensimona, s ktorým sa stretla počas fotenia pre časopis Elle. S francúzskym finančníkom Arpadom Bussonom, s ktorým bola "len" zasnúbená, má dvoch synov, 15-ročného Arpada Flynna Alexandra a 10-ročného Aurelia Cya Andrea. Soffer je spolumajiteľom siete luxusných hotelov Fontainebleau Resorts. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies