Elle King zverejnila videoklip k piesni Good Girls

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 14:23 • 2 min
Elle King zverejnila videoklip k piesni Good Girls

NEW YORK - Americká speváčka Elle King zverejnila videoklip k piesni Good Girls. V novinke je možné vidieť okrem zabávajúcej sa 27-ročnej interpretky v bare aj ukážky z očakávanej akčnej sci-fi komédie Krotitelia duchov.

slovakia

left justify in out

Snímka, v ktorej sa objavia napríklad Zach Woods, Kristen Wiig, Charles Dance, John Milhiser, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth a ďalší, sa dostane do slovenských kín 28. júla. O réžiu filmu sa postaral Paul Feig, ktorý s Katie Dippold spolupracoval aj na scenári.


Skladba Good Girls bude súčasťou soundtracku, ktorý vyjde 15. júla. Album bude obsahovať 14 piesní, ktoré nahrali napríklad aj 5 Seconds of Summer, Wolf Alice, Pentatonix, Zayn, Walk The Moon, Mark Ronson, DMX, Fall Out Boy či Missy Elliott.


Elle King, vlastným menom Tanner Elle Schneider, vydala v roku 2012 The Elle King EP. Vlani vo februári ponúkla debutový album Love Stuff, z ktorého pochádzajú single Under the Influence, America's Sweetheart a Ex's & Oh's, vďaka ktorému si vyslúžila dve nominácie na cenu Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies