Ella Henderson a Sigma zverejnili pieseň Glitterball

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 16:22 • 2 min
Ella Henderson a Sigma zverejnili pieseň Glitterball

LONDÝN - Britská speváčka Ella Henderson a anglické drum'n'bassové duo Sigma zverejnili spoločnú pieseň Glitterball.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročná interpretka sa novinkou pochválila na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. "S nadšením vám oznamujem, že sa podieľam na najnovšej nahrávke dua Sigma s názvom Glitterball! Je to môj letný hit! Dúfam, že sa vám bude páčiť," napísala Henderson. Singel vyjde oficiálne 31. júla.

 

 

Gabriella Michelle "Ella" Henderson sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2012 vďaka britskej verzii speváckej súťaže The X Factor. Na konte má debutový album Chapter One (2014), z ktorého pochádzajú napríklad single Ghost, Glow, Yours a Mirror Man.

 

Duo Sigma, ktoré tvoria Cameron Edwards a Joe Lenzie, sa na hudobnej scéne objavilo v roku 2006. So skladbou Nobody To Love sa im podarilo dobyť britský singlový rebríček. Rovnaký úspech zaznamenali aj s piesňou Changing, ktorú nahrali so speváčkou Palomou Faith. Doteraz vydali štyri EP nahrávky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies