Ella Eyre plánuje čoskoro predstaviť novú tvorbu

NETKY.SK • 29 Júl 2017, 08:54 • 2 min
Ella Eyre plánuje čoskoro predstaviť novú tvorbu

BRATISLAVA - Anglická speváčka Ella Eyre plánuje čoskoro predstaviť novú tvorbu. Rodáčka z Londýna to uviedla v rozhovore pre britský týždenník New Musical Express (NME).

slovakia

left justify in out

"Čoskoro vydám novú hudbu. Som z toho veľmi nadšená. Teším sa, až ľudia budú počuť nový smer, akým som sa vydala. Môžete očakávať viac popu, pretože na ňom som vyrastala a predstavuje pre mňa veľkú inšpiráciu. Cítim, že by som sa mala posunúť vpred. Chcem preskúmať nové smery a viac ukázať môj hlas," uviedla 23-ročná interpretka.

Ella Eyre sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2012. Známa je najmä vďaka spolupráci na hite Waiting All Night formácie Rudimental. Skladba sa dostala na vrchol britského singlového rebríčka a získala tiež BRIT Award. Hosťovala aj v piesni Think About It, na ktorej sa podieľali Naughty Boy a Wiz Khalifa. V roku 2015 vydala debutový album Feline, ktorý sa v UK Charte dostal na štvrté miesto. Na konte má aj EP nahrávky Deeper (2013) a Ella Eyre (2015). Podarilo sa jej získať aj dve MOBO Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies