Elizabeth Olsen si zahrá v snímke Ingrid Goes West

NETKY.SK • 2 August 2016, 16:07 • 2 min
Elizabeth Olsen si zahrá v snímke Ingrid Goes West

BRATISLAVA - Americká herečka a speváčka Elizabeth Olsen sa predstaví v pripravovanej komédii Ingrid Goes West. Dvadsaťsedemročná Olsen stvárni hviezdu sociálnych sietí menom Taylor Sloane, ktorá vedie naoko dokonalý život. Ňou začne byť posadnutá mladá žena menom Ingrid, ktorú si zahrá Aubrey Plaza.

slovakia

left justify in out

Ingrid sa rozhodne opustiť svoj doterajší život a presťahovať sa na západné pobrežie USA, aby sa spriatelila s Taylor. Zároveň sa však začne správať nepredvídateľne a nebezpečne.

 

Režisérom novinky, ktorú už začali nakrúcať v Los Angeles, je Matt Spicer, ktorý je tiež spoločne s Davidom Bransonom Smithom autorom scenára. Zároveň je to jeho celovečerný režisérsky debut.


Elizabeth Chase Olsen si vyslúžila uznanie kritiky za výkon vo filme Martha Marcy May Marlene (2011), kde stvárnila mladú ženu, ktorá sa snaží začať normálny život po úteku zo sekty. V tom istom roku sa objavila aj v horore Silent House a dramédii Rodinné tajomstvá.

 

Zahrala si tiež v snímkach ako Liberal Arts (2012), Old Boy (2013), Zbav sa svojich miláčikov (2013), Very Good Girls (2013), Godzilla (2014), Captain America: Zimný vojak (2014), Avengers 2: Vek Ultrona (2015) či Captain America: Občianska vojna (2016). Je mladšou sestrou známych dvojčiat Mary-Kate a Ashley.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies