Elizabeth Olsen potvrdila účinkovanie v pripravovaných Avengers

NETKY.SK • 13 November 2013, 13:24 • 2 min
Elizabeth Olsen potvrdila účinkovanie v pripravovaných Avengers

LOS ANGELES - Americká herečka Elizabeth Olsen potvrdila, že si zahrá v pripravovanom pokračovaní akčného sci-fi Avengers: Pomstitelia (2012). O jej účasti na projekte s podtitulom Age of Ultron prednedávnom prehovoril Samuel L. Jackson, čim jej vraj pomohol prelomiť mlčanie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná herečka sa vo filme režiséra Jossa Whedona predstaví v úlohe sestry superhrdinu Quicksilvera, ktorého stvárni jej o rok mladší kolega Aaron Taylor-Johnson. Snímka Avengers: Age of Ultron by sa mala do kín dostať v máji 2015.

Dvojica Olsen a Taylor-Johnson si spolu navyše zahrá aj v pripravovanom remakeu klasického sci-fi Godzilla. "Mám ho rada, aj jeho rodinu, jeho deti. Veľmi sa teším, že môžeme pracovať spolu. Myslím si, že to bude zábava," povedala herečka o ich spolupráci pre MTV News.

Elizabeth Olsen si vyslúžila uznanie kritiky za výkon v snímke Martha Macy May Marlene (2011), kde stvárnila postavu mladej ženy, ktorá sa snaží začať normálny život po úteku zo sekty. V tom istom roku sa objavila aj v psychologickom trileri Silent House a dramédii Peace, Love, & Misunderstanding po boku Jane Fonda. Josh Radnor, známy zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu (2005), ju obsadil do snímky Liberal Arts (2012), ktorú sám režíroval a zároveň v nej hral hlavnú úlohu. Olsen stvárnila 19-ročnú študentku, do ktorej sa zamiluje 35-ročný učiteľ. Tento rok sa predstavila v kriminálnej dráme Therese na motívy románu Émila Zolu, dráme Very Good Girls a snímke o generácii beatnikov Kill Your Darlings. V decembri by sa do kín mal dostať ešte akčný triler Oldboy, v ktorom si zahrala po boku Josha Brolina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies