Elizabeth Olsen netúži byť slávna

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 07:55 • 2 min
Elizabeth Olsen netúži byť slávna

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Elizabeth Olsen netúži byť slávna. Prezradila to v rozhovore pre magazín Style britského týždenníka The Sunday Times, v ktorom tiež uviedla, že aj napriek tomu, že sa chcela venovať herectvu, pripadalo jej to ako klišé.

slovakia

left justify in out

"Chcela som byť herečka, ale cítila som, že je to klišé. Povedala som si, že ak by som z toho urobila veľkolepý divadelný zážitok, mohla by som to ospravedlniť. Ale celebrity a sláva mi pripadajú divné, netúžim po tom," uviedla.


Dvadsaťsedemročná rodáčka z Kalifornie tiež priznala, že sa nestotožňuje s ideálom krásy a nezaujíma ju, ako byť štíhla. "Netvrdím, že som veľmi sebavedomá, ale veľa cvičím, pretože som vždy bola tanečnica a športovkyňa. Myslím si, že som celkom štíhla, ale istotne nie som 'herečkovsky' štíhla, to je úplne iný svet. Neviem, ako sa to dá robiť zdravo. A nemyslím si, že mám potrebu na to prísť," vyjadrila sa predstaviteľka Scarlet Witch z filmu Avengers 2: Vek Ultrona či Captain America: Civil War (2016), ktorý sa do slovenských kín dostane 5. mája.


Elizabeth Olsen si vyslúžila uznanie kritiky za výkon vo filme Martha Marcy May Marlene (2011), kde stvárnila mladú ženu, ktorá sa snaží začať normálny život po úteku zo sekty. V tom istom roku sa objavila aj v horore Silent House a dramédii Rodinné tajomstvá. Zahrala si tiež v snímkach ako Liberal Arts (2012), Old Boy (2013), Zbav sa svojich miláčikov (2013), Very Good Girls (2013) či Godzilla (2014). Je mladšou sestrou známych dvojčiat Mary-Kate a Ashley.
Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies