Elizabeth Olsen má nového priateľa

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 08:52 • 2 min
Elizabeth Olsen má nového priateľa

LOS ANGELES - Americká herečka Elizabeth Olsen má nového priateľa. Rodáčka zo Sherman Oaks v Kalifornii randí s hudobníkom Robbiem Arnettom.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií portálu E! News sa dvojica dala dokopy začiatkom februára počas dovolenky v Mexiku. Nemenovaný zdroj pre E! News tiež uviedol, že Olsen je z muzikanta nadšená. "Ich vzťah je ešte veľmi čerstvý, ale vyzerá to tak, že sa majú navzájom veľmi radi," dodal zdroj. Jedného zo spevákov kapely Milo Greene, ktorá má na konte dva albumy, a 28-ročnú herečku už spolu odfotili počas prechádzky v New Yorku. 

Elizabeth Chase Olsen si vyslúžila uznanie kritiky za výkon vo filme Martha Marcy May Marlene (2011), kde stvárnila mladú ženu, ktorá sa snaží začať normálny život po úteku zo sekty. V tom istom roku sa objavila aj v horore Silent House a dramédii Rodinné tajomstvá. Zahrala si tiež v snímkach ako Liberal Arts (2012), Old Boy (2013), Zbav sa svojich miláčikov (2013), Very Good Girls (2013), Godzilla (2014), Avengers 2: Vek Ultrona (2015) či Captain America: Občianska vojna (2016). Je mladšou sestrou známych dvojčiat Mary-Kate a Ashley. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona