Elizabeth Olsen a Boyd Holbrook sa rozišli

NETKY.SK • 20 Január 2015, 09:13 • 2 min
Elizabeth Olsen a Boyd Holbrook sa rozišli

LOS ANGELES - Americká herečka Elizabeth Olsen a jej kolega a snúbenec Boyd Holbrook sa rozišli. Pre americký týždenník Us Weekly informáciu potvrdil nemenovaný zdroj. O rozchode sa začalo klebetiť po tom, ako rodáčku zo Sherman Oaks v Kalifornii videli nedávno na farmárskom trhu bez zásnubného prsteňa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná mladšia sestra dvojičiek Mary-Kate a Ashley Olsenových a 33-ročný Holbrook, ktorý si zahral napríklad vo filmoch Milk (2008), Medzi náhrobnými kameňmi (2014) alebo Stratené dievča (2014), spolu začali randiť v roku 2012, keď sa stretli pri nakrúcaní snímky Very Good Girls (2013). Zasnúbili sa vlani v marci. 

 

Elizabeth Olsen si vyslúžila uznanie kritiky za výkon vo filme Martha Marcy May Marlene (2011), kde stvárnila mladú ženu, ktorá sa snaží začať normálny život po úteku zo sekty. V tom istom roku sa objavila aj v horore Silent House a dramédii Rodinné tajomstvá. Zahrala si tiež v snímkach ako Liberal Arts (2012), Old Boy (2013), Zbav sa svojich miláčikov (2013) či Godzilla (2014). Objaví sa aj v pokračovaní akčného sci-fi Avengers: Pomstitelia (2012) s podtitulom Vek Ultrona, ktoré by sa malo do slovenských kín dostať 30. apríla. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies