Elišku (†9) pravdepodobne znásilnil a zavraždil jej príbuzný!

NETKY.SK • 12 September 2014, 12:19 • 2 min
Elišku (†9) pravdepodobne znásilnil a zavraždil jej príbuzný!

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ - Deväťročná školáčka z Klášterca nad Ohří, ktorú našli v stredu mŕtvu, bola s najväčšou pravdepodobnosťou pred smrťou znásilnená.

slovakia

left justify in out

V prípade muža, ktorého vo štvrtok vo večerných hodinách polícia v súvislosti s vraždou zadržala, ide podľa informácií denníka Mladá Fronta DNES o jej príbuzného.

 

Zdržaným mužom je údajne bratranec matky dievčaťa, napísal spravodajský server iDNES.cz. Doposiaľ nie je jasné, či svoj čin vopred naplánoval; spúšťačom podľa nemenovaných zdrojov malo byť to, že videl dievča močiť na chodníku.

 

Keď policajti dievča našli, bolo vyzlečené, píše server. Veci páchateľ odniesol, pravdepodobne aby zakryl stopy. Pitva podľa informácií MF DNES preukázala, že dievča znásilnil a udusil.

 

Policajná hovorkyňa Alena Bartošová odmietla informácie komentovať s tým, že obvinenie zatiaľ nepadlo. O väzbe pre zadržaného by mohol súd rozhodnúť ešte v priebehu dnešného dňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona