Elia nahradil v holandskej nominácii zraneného Promesa

NETKY.SK • 6 Október 2015, 09:55 • 2 min
Elia nahradil v holandskej nominácii zraneného Promesa

AMSTERDAM - Útočník Eljero Elia sa vracia po troch rokoch do holandskej futbalovej reprezentácie. V nominácii na záverečné dva duely kvalifikácie EURO 2016 proti Kazachstanu a Česku nahradil zraneného Quincyho Promesa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný hráč Feyenoordu Elia bol členom strieborného tímu z MS v roku 2010, v uplynulom období ale šancu v národnom tíme nedostával. Kouč Danny Blind už predtým namiesto zraneného Davyho Klaassena povolal jeho klubového spoluhráča z Ajaxu Amsterdam Riechedlyho Bazoera. Otázny zostáva štart obrancu Daryla Janmaata, ktorý má menšie problémy s kolenom. Informovala agentúra Reuters.

 

Holanďania sú v kvalifikačnom finiši v neľahkej situácii a hrozí im, že si nevybojujú ani miesto v baráži o účasť na šampionáte vo Francúzsku. V A-skupine figurujú až na štvrtom mieste a nutne potrebujú vyhrať oba zostávajúce duely - na budúcu sobotu v Kazachstane a o tri dni neskôr proti Česku v Amstredame. Ani to im však nemusí stačiť na preskočenie v tabuľke momentálne tretieho Turecka. Na ME by chýbali prvýkrát od roku 1984.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies