Elektronika, ktorá by vám nemala chýbať na dlhej ceste autom

NETKY.SK • 29 Marec 2019, 09:00 • 2 min
Elektronika, ktorá by vám nemala chýbať na dlhej ceste autom

Ak často cestujete autom, či už za prácou alebo súkromne, určite oceníte praktické doplnky ako je nabíjačka na tablet alebo autonabíjačka na notebook. Cestou si tak môžete svoje zariadenia nabíjať, aby boli pripravené na ďalšie pracovné stretnutie. Myslieť treba aj na spolujazdcov, ktorí sa počas dlhej cesty na dovolenku predsa len potrebujú nejako zabaviť.

slovakia

left justify in out

Elektro doplnky do auta, ktoré oceníte

 

Nabíjanie mobilu cestou v aute je bežná vec, najmä ak využívate navigáciu na dlhšie cesty. Čím viac spustených aplikácií, tým rýchlejšie sa mobil vybije. V aute ale môžete dobíjať aj tablet alebo notebook.

 

Autonabíjačka na notebook je skvelý pomocník najmä pre tých, ktorí ho potrebujú k práci a cestujú často za klientmi na dôležité stretnutia, pri ktorých musí byť takéto zariadenie neustále v pohotovosti.

 

Zaobstarajte si aj nabíjačku na tablet

Otázkou je samozrejme rýchlosť nabíjania, ktorá súvisí aj s vybavením v aute. Aby ste mohli použiť nabíjačku na tablet a prípadne aj ďalšie zariadenie, je vhodné zaobstarať si USB adaptér s viacerými portmi. Deti sa cestou zabavia sledovaním seriálu alebo hrami a vy sa nemusíte trápiť s vybitým telefónom a stratou navigácie cestou na dovolenku.   

 

Pohodlie pre všetkých

Čím je cesta dlhšia a počet pasažierov väčší, tým väčší býva problém s komfortom. Nie každý obľubuje rovnakú hudbu a nie každý ma chuť hodiny sa rozprávať. Kým sa vyberiete na cestu zbaľte si slúchadlá, aby ste mohli počúvať svoju hudbu alebo v pohode sledovať film či seriál na mobile alebo tablete.

 

Ak chcete mať všetky veci po ruke hodí sa aj organizér, v ktorom budete mať pripravené knihy, časopisy, hračky pre deti alebo tablet, nabíjačky a inú dôležitú techniku. Pre väčšie pohodlie si doprajte aj podložku pod hlavu alebo cestovný vankúšik, keby ste si počas cesty chceli zdriemnuť alebo chvíľu relaxovať. Veď vďaka modernej elektronike je aj tá najdlhšia cesta autom vždy pohodlná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies