Električka zachytila chodca, utrpel ľahké zranenia

NETKY.SK • 6 Marec 2013, 10:41 • 2 min
Električka zachytila chodca, utrpel ľahké zranenia

BRATISLAVA - Na križovatke ulíc Račianska a Riazanská v Bratislave zachytila dnes pred 16.00 h električka č. 5 smerujúca z centra mesta 62-ročného chodca. Podľa polície muž pravdepodobne prechádzal na červenú cez priechod pre chodcov smerom od Sliačskej ulice na Riazanskú.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajších informácií mal chodec utrpieť ľahké zranenia, s ktorými ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Cestujúci v električke spolu s vodičom zranenia neutrpeli," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna, test na zistenie alkoholu nariadili aj chodcovi. Zrážku polícia na mieste dokumentuje.

Pre nehodu je v tomto úseku neprejazdný ľavý jazdný pruh v smere do centra mesta. "Pokiaľ to situácia vodičom umožňuje, polícia ich žiada, aby na presun do centra mesta využili vedľajšie cesty," dodala Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies