Elam oslávi 30. narodeniny multižánrovým festivalom

NETKY.SK • 7 September 2012, 07:19 • 2 min
Elam oslávi 30. narodeniny multižánrovým festivalom

Elam oslávi 30. narodeniny multižánrovým festivalom - Kultúra Tridsiate výročie svojho založenia oslávi bratislavský Vysokoškolský klub Elam jednodňovým multižánrovým festivalom.

slovakia

left justify in out

imgTridsiate výročie svojho založenia oslávi bratislavský Vysokoškolský klub Elam jednodňovým multižánrovým festivalom. Mlynskú dolinu čaká 28. septembra veľké open air podujatie, ktoré bude pre všetkých návštevníkov a návštevníčky zadarmo. Od 16:00 vystúpia na dvoch pódiách populárni slovenskí hudobníci, prítomní sa budú môcť zabaviť na vystúpeniach divadelných zoskupení a zatancovať si spolu so známymi tanečníkmi.

V rámci festivalu sa predstaví takmer desiatka známych slovenských hudobných interpretov. Na svoje si príde každý návštevník či návštevníčka, nebude chýbať ska, pop, rock, hip-hop či elektronická hudba. K dispozícii bude aj oddychová chill-out zóna. Vrcholom večera bude rozkrojenie narodeninovej torty, na ktorom sa zúčastnia zakladatelia Elam klubu, a polnočný veľkolepý ohňostroj. "Veľmi sa tešíme, že sme generáciou študentov, ktorá prevedie Elam 30. výročím jeho vzniku. Sme hrdí na to, že sme sa stali súčasťou klubu s takou históriou," uviedla vedúca pre program klubu Elam - študentka Anna Ovšaníková. O konkrétnych bodoch programu budú organizátori informovať v najbližších dňoch. 

Elam klub založila skupinka mladých ľudí v roku 1982. Odvtedy s heslom "študenti študentom“ poskytuje v Mlynskej doline priestor pre zábavu, oddych a vzdelávanie. Vysokoškoláci pripravujú diskotéky, koncerty známych, ale aj začínajúcich hudobníkov, hudobné kaviarne, premietania športových podujatí, filmov alebo profily muzikantov či filmových tvorcov. Na začiatku každého semestra organizuje Elam konkurzy do svojich siedmich krúžkov - Usporiadateľská služba, Technika, Propagácia, Video, Divadlo Hudby, 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies