EL: Žilinčania už v Kutaisi, v utorok popoludní prvý tréning

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 15:37 • 2 min
EL: Žilinčania už v Kutaisi, v utorok popoludní prvý tréning

ŽILINA - Futbalisti corgoňligového klubu MŠK Žilina pricestovali v utorok do gruzínskeho mesta Kutaisi, kde vo štvrtok o 19.00 h SELČ odohrajú prvé stretnutie 1. predkola Európskej ligy UEFA proti domácemu tímu FC Torpedo. Zverenci nového trénera Adriána Guľu sa v pondelok presunuli zo Žiliny do poľských Katowíc, odkiaľ odleteli presne 50 minút po polnoci do Kutaisi.

slovakia

left justify in out

"Let netrval ani tri hodiny a o 5.45 h miestneho času (3.45 h SELČ, pozn.) ráno sme pristáli v Kutaisi. Pasová kontrola bola rýchla, prebehla bez akýchkoľvek problémov a po približne 20-minútovej ceste sme sa ubytovali v hoteli v mestečku Tskaltubo. Hráči aj realizačný tím absolvovali raňajky a následne si odpočinuli. Popoludní na nich už čaká prvá tréningová jednotka. Pri ceste z letiska cez Kutaisi do Tskaltuba bolo vidieť, že tento región si naozaj odtrpel svoje," povedal pre webovú stránku Žiliny po príchode do Gruzínska klubový PR manažér Roman Grešo.

Po raňajkách si realizačný tím urobil ešte krátku poradu pred popoludňajším tréningom. "Hráči si musia poriadne oddýchnuť a potom absolvujeme tréning na báze domáceho tímu," uviedol kormidelník MŠK Adrián Guľa.

Do Gruzínska necestovali zranení hráči Roman Gergel, Michal Mravec a Ricardo Nunes, zvýšená teplota zabránila odísť aj Marekovi Zuziakovi. Výprava "žlto-zelených" sa vráti z Kutaisi do Žiliny v sobotu predpoludním. Odveta na Štadióne pod Dubňom je na programe vo štvrtok 11. júla o 17.30 h.

Dvadsaťčlenný káder MŠK Žilina v gruzínskom Kutaisi:
Brankári: Martin Dúbravka, Patrik Le Giang
Obrancovia: Vladimír Leitner, Ernest Mabouka, Jozef Piaček, Serge Akakpo, Andrej Kadlec, Denis Vavro, Ali Ceesay
Stredopoliari: Michal Škvarka, Jakub Paur, Miroslav Káčer, Babatounde Issiaka Bello, Viktor Pečovský, Róbert Pich, Adam Žilák
Útočníci: Dávid Guba, Tomáš Majtán, Jaroslav Mihalík, René Dedič



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies