EL: Žilinčania sú už v Bilbau a fit

NETKY.SK • 26 August 2015, 15:28 • 2 min
EL: Žilinčania sú už v Bilbau a fit

BILBAO - Výprava úradujúceho slovenského futbalového vicemajstra MŠK Žilina už pristála na letisku v Bilbau.

slovakia

left justify in out

Tréner Adrián Guľa má k dispozícii kompletný nominovaný káder, dlhodobo chýba iba skúsený stredný obranca Jozef Piaček. "Šošoni" napriek heroickému minulotýždňovému domácemu víťazstvu 3:2 nad Athleticom ani víkendovému presvedčivému fortunaligovému triumfu 4:1 nad Senicou nepodľahli prehnanej eufórii pred štvrtkovou odvetou play-off o postup do skupinovej fázy Európskej ligy 2015/2016 na štadióne San Mamés v Baskicku. Nebol na to priestor, pretože si uvedomujú silu súpera.


"Je podstatné, že máme za sebou stretnutie s Bilbaom na vlastnom trávniku. Chalani tam pocítili kvalitu protivníka. Keď začnete lietať v oblakoch, prefacká vás sprava, zľava. Ich pokoj na lopte nás núti byť neustále ostražití. Nie je čas myslieť na to, čo bude po zápase, ale potrebujeme pracovať v prítomnosti. Sústredíme sa na každú sekundu v príprave i zápase. Eufória neprišla, lebo chlapci majú rešpekt k oponentovi a vedia, že nás čaká náročná robota," odpovedal tréner Adrián Guľa na otázku agentúry SITA.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies