EL: Wolfsburg privíta Neapol, Hamšík môže streliť 100. gól medzi seniormi

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 09:44 • 2 min
EL: Wolfsburg privíta Neapol, Hamšík môže streliť 100. gól medzi seniormi

WOLFSBURG - Šlágrom štvrťfinálového programu Európskej ligy 2014/2015 bude vo štvrtok o 21.05 úvodný súboj medzi futbalistami VfL Wolfsburg a SSC Neapol v kádri so slovenským reprezentantom Marekom Hamšíkom. Ak mu tréner Rafael Benitez dá šancu, kapitán tímu bude mať možnosť streliť jubilejný 100. gól medzi seniormi v súťažnom zápase.

slovakia

left justify in out

Jeden dal v drese Slovana Bratislava, 12 za Bresciu a 86 za SSC. Neapolčania v nedeľu prerušili neúspešnú sériu hladkým triumfom nad Fiorentinou. Hamšík nastúpil v druhom polčase a po siedmich minútach pobytu na ihrisku zvýšil na 2:0. Vo vypredanej Volkswagen aréne čaká na momentálne štvrtý tím talianskej Serie A tvrdá skúška. "Vlci" sú v tabuľke nemeckej bundesligy druhí, pričom v tomto roku prehrali iba jediný duel. V osemfinále suverénne prešli cez Inter Miláno. Proti Neapolu im bude chýbať zranený stredopoliar Aaron Hunt, Benitez zasa nemôže počítať s Hamšíkovým švagrom Walterom Garganom a Michuom.

 

Obhajca trofeje FC Sevilla hostí Zenit Petrohrad. Andalúzsky tím v sobotu v španielskej Primera División zmazal dvojgólové manko v dueli proti vedúcej Barcelone a ukoristil cenný bod. "Verím, že tento výsledok bude pre nás tým správnym stimulom pred dôležitým súbojom so Zenitom, ktorý má svoju kvalitu, veď ide o pravidelného účastníka Ligy majstrov," povedal kouč Sevilly Unai Emery. Dynamo Kyjev, ktoré v osemfinále vyradilo Everton, privíta Fiorentinu, štvrtú štvrťfinálovú dvojicu tvoria FC Bruggy a Dnepr Dnepropetrovsk.

 

úvodné štvrťfinálové zápasy EL, ŠTVRTOK 16. apríla (21.05 h):

Dynamo Kyjev - AC Fiorentina

FC Bruggy - Dnepr Dnepropetrovsk

FC Sevilla - Zenit Petrohrad

VfL Wolfsburg - SSC Neapol



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies