EL: Výprava Bilbaa v Piešťanoch v stredu krátko po poludní

NETKY.SK • 18 August 2015, 23:44 • 2 min
EL: Výprava Bilbaa v Piešťanoch v stredu krátko po poludní

BRATISLAVA - Výprava futbalistov baskického klubu Athletic Bilbao, čerstvého držiteľa Španielskeho superpohára, pricestuje v stredu krátko po poludní na Slovensko.

slovakia

left justify in out

Zverenci 51-ročného trénera Ernesta Valverdeho nastúpia o deň neskôr vo štvrtok 20. 8. od 20.15 h na trávniku v Žiline proti domácemu úradujúcemu slovenskému vicemajstrovi MŠK v prvom stretnutí play-off o postup do skupinovej fázy Európskej ligy 2015/2016. Odvetný duel týchto dvoch súperov sa uskutoční o týždeň neskôr 27. augusta o 20.45 h na štadióne San Mamés v Bilbau.

 

"Po stredajšom prílete do Piešťan, ktorý je plánovaný o 12.35 h, sa výprava nášho protivníka presunie do Žiliny a ubytuje sa v tamojšom hoteli Holiday Inn. Zo Španielska pricestuje aj jedenásť zástupcov médií," informoval v utorok večer agentúru SITA PR manažér MŠK Žilina Juraj Vitko a doplnil: "Od 19.30 h bude tlačová beseda s koučom Valverdem, tridsať minút po nej absolvujú futbalisti Bilbaa oficiálny tréning na žilinskom trávniku."

 

Baskickí hráči uspeli v dvojzápase o Španielsky superpohár proti favorizovanému FC Barcelona: doma zvíťazili v piatok presvedčivo 4:0, v pondelkovej odvete na Nou Campe remizovali 1:1 a získali trofej. "Podľa mojich informácii nemali ich futbalisti či realizačný tím na nás nejaké mimoriadne požiadavky, všetky náležitosti sú štandardného charakteru," dodal pre SITA Juraj Vitko.

 

"Šošoni" majú na programe predzápasový tréning v stredu od 11.00 h, lodivod MŠK Adrián Guľa bude odpovedať na otázky novinárov v press centre štadióna pod Dubňom od 12.30 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies