EL: Vstupenky na duel Slovana v Berne len formou voucheru

NETKY.SK • 10 September 2014, 15:48 • 2 min
EL: Vstupenky na duel Slovana v Berne len formou voucheru

BRATISLAVA - Lístky na úvodný zápas Slovana Bratislava v skupinovej fáze futbalovej Európskej ligy na pôde Young Boys Bern si môžu záujemcovia zakúpiť v Bratislave formou voucheru.

slovakia

left justify in out

"Belasí" dostanú k dispozícii na duel 18. septembra 21.05 h na Stade de Suisse 500 voucherov, ktoré je možné zaobstarať iba na sekretariáte ŠK Slovan na štadióne Pasienky. Predaj bude prebiehať v dňoch 11., 12., 15. septembra v čase od 9.00 do 16.30 h. Posledný deň predaja voucherov - vstupeniek do Bernu bude 16. septembra v čase od 9.00 do 12.00. Cena bola stanovená na 25 eur.

 

Voucher sa bude môcť vymeniť za platnú vstupenku len v priamo v Berne v sektore hostí už hodinu pred začiatkom zápasu po jeho predložení a kontrole. Pre dodržanie bezpečnostných pravidiel ešte v Bratislave do voucherov vpíšu mená a priezviská, ktoré sa musia zhodovať s údajmi uvedenými v cestovnom doklade alebo občianskom preukaze. Tieto takisto skontrolujú ešte pred vstupom do sektoru hostí vo švajčiarskej metropole. V prípade, že kupujúci, ktorý chce prípadne obdarovať alebo zakúpiť voucher inej osobe, musí jej meno uviesť už pri jej kúpe tak, aby sa zhodovalo pri kontrole pri vstupe do sektoru hostí. 

 

V prípade, že niektorí z fanúšikov vycestujú do Bernu bez voucheru, ŠK Slovan Bratislava negarantuje, že z určeného množstva vstupeniek zostanú ešte nejaké na predaj. Ak by sa tak stalo, záujemca o vstupenky musí túto vstupenku uhradiť vo švajčiarskych frankoch, euro ako platidlo nebude možné uznať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona