EL: Vittek vo štvrtok v základnej zostave Slovana

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 13:25 • 2 min
EL: Vittek vo štvrtok v základnej zostave Slovana

BRATISLAVA - Skúsený útočník Róbert Vittek sa objaví v základnej zostave ŠK Slovan Bratislava vo štvrtkovom domácom odvetnom stretnutí prvého predkola futbalovej Európskej ligy 2015/2016 proti College Europa z Gibraltáru.

slovakia

left justify in out

"Pokiaľ sa na stredajšom tréningu alebo počas noci nestane nič nepredvídateľné, vybehne na trávnik už od úvodnej minúty," avizoval na stredajšej tlačovej besede generálny manažér a šéf realizačného tímu Bratislavčanov Dušan Tittel.

 

Naopak, na Pasienkoch nebudú "belasým" k dispozícii Seydouba Soumah a Filip Oršula zo zdravotných dôvodov, Lester Peltier odcestoval reprezentovať Trinidad a Tobago na Gold Cup a gólman Ján Mucha. Prestup naposledy menovaného zo Samary ešte nepotvrdila ruská strana. "Kontaktovali sme Európsku futbalovú úniu (UEFA), trvá to už dlhšie," dodal Tittel a prezradil, že brankársku dvojicu pre štvrtkový zápas budú tvoriť Martin Krnáč s Dominikom Greifom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona