EL: V deň zápasu Sparty so Slovanom už nebudú predávať vstupenky

NETKY.SK • 3 November 2014, 10:39 • 2 min
EL: V deň zápasu Sparty so Slovanom už nebudú predávať vstupenky

BRATISLAVA - Fanúšikovia Slovana Bratislava si musia vstupenky na štvrtkový zápas Európskej ligy na ihrisku Sparty Praha (21.05) kúpiť v predpredaji.

slovakia

left justify in out

"Na základe reglementu UEFA a dohody pražského klubu s políciou ČR nebude z bezpečnostných dôvodov v deň zápasu vo štvrtok 6. novembra 2014 prebiehať predaj vstupeniek na toto stretnutie. Fanúšikom nášho klubu preto odporúčame zabezpečiť si vstupenky s dostatočným časovým predstihom," uvádza sa na webe slovenského futbalového majstra.

 

Cena lístkov do sektora pre fanúšikov hostí je 17 eur. Keďže je zápas označený za rizikový, predaj lístkov je podmienený vyplnením formulára fanúšika. Slovan predáva vstupenky do stredy 5. novembra v pokladni číslo tri na svojom štadióne. Na každom lístku bude uvedené meno a priezvisko, na základe ktorého bude fanúšikovi umožnený vstup na štadión. Bližšie informácie sú na webe Slovana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona