EL: Trnave pískajú Španieli, Trenčínu Holanďania

NETKY.SK • 5 August 2014, 12:07 • 2 min
EL: Trnave pískajú Španieli, Trenčínu Holanďania

BRATISLAVA - Štvrtkový odvetný zápas 3. predkola Európskej ligy vo futbale medzi Spartakom Trnava a FC St. Johnstone bude pískať ako hlavný rozhodca Španiel Javier Estrada.

slovakia

left justify in out

V úlohe asistentov sa predstavia jeho krajania José Miranda a Francisco Martín a štvrtým arbitrom bude Eduardo Prieto Iglesias. Duel AS Trenčín na ihrisku anglického tímu Hull City v rovnakej fáze kontinentálneho pohára číslo dva povedie Holanďan Bas Nijhuis. Na čiarach mu budú pomáhať Rob van de Ven a Charles Schaap. Informácie zverejnila oficiálna internetová stránka Európskej futbalovej únie www.UEFA.com.

 

Trnavčania, ktorí vyhrali minulotýždňové prvé stretnutie na ihrisku škótskeho tímu 2:1, nastúpia v Zlatých Moravciach proti hráčom St. Johnstone od 19.30 h. Mužstvo spod Čákovho hradu zabojuje o postup do play-off na Ostrovoch proti Hullu City od 20.30 h SELČ. Prvá konfrontácia týchto dvoch rivalov sa minulý týždeň v Žiline skončila bez gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona