EL: Trnavčania z Gruzínska s bezgólovou remízou

NETKY.SK • 18 Júl 2014, 07:39 • 2 min
EL: Trnavčania z Gruzínska s bezgólovou remízou

ZESTAFONI - Futbalisti Spartaka Trnava remizovali 0:0 na pôde gruzínskeho tímu FC Zestafoni vo štvrtkovom prvom zápase 2. predkola Európskej ligy 2014/2015. Najväčšiu príležitosť skórovať nevyužil už v 2. min domáci útočník Dvali, ktorý trafil brvno Rusovovej bránky.

slovakia

left justify in out

Domáci z úvodného tlaku nedokázali vyťažiť presný zásah, pozorná obrana "andelov" na čele s gólmanom Rusovom odolávala ich náporu až do konca stretnutia.

Odveta je na programe budúci štvrtok 24. júla v Zlatých Moravciach (19.30 h). 

Európska liga 2014/2015 - 2. predkolo - prvý zápas: 
FC Zestafoni (Gruz.) - FC Spartak Trnava (SR) 0:0 
ŽK: 57. Šarikadze - 39. E. Sabo, 76. K. Kuzma, 77. Casado, rozhodovali: Alijev - Žappasbajev, Iskakov (všetci Kaz.) 

Zostavy: 
Zestafoni: B. Pavlovič - Gongadze, Čelidze, R. Dos Santos, Guruli - Dolidze, Kuchijanidze (84. Čanturišvili), Šarikadze, Getsadze - Dvali (78. Panculaja), Gelašvili (65. Tatanašvili) 
Trnava: Rusov - Janečka, Martin Tóth, Bortel, Čonka - Schranz (73. Casado), K. Kuzma, E. Sabo, Ján Chovanec (87. Siva) - Vlasko (78. Špalek) - Mikovič 
 

Domáci futbalisti vstúpili do zápasu aktívne, v 2. min sa zatriaslo brvno trnavskej bránky po zakončení Dvaliho. Ten istý hráč mohol otvoriť skóre o štyri minúty neskôr, ale gólman Spartaka Rusov jeho pokus zlikvidoval. Po dvadsiatich minútach hry opäť čaroval trnavský brankár a nebezpečnú strelu vyrazil mimo troch žrdí. 

 

Trnavčania si plnili defenzívne úlohy aj v úvode druhého polčasu a nehrnuli sa k súperovej svätyni. V 66. min chcel Chovanec vyskúšať domáceho brankára Pavloviča, ale jeho strela nebola presná. Sedem minút pred koncom zápasu pohrozil striedajúci hráč Spartaka Casado, ale Pavlovič si poradil. V závere duelu obe mužstvá pozorne bránili, do listiny strelcov sa nezapísal ani jeden z aktérov. 

Hlas: 
Juraj Jarábek (tréner Trnavy): "Dnešný zápas začali lepšie domáci, postupne sa však hra vyrovnala. Oba tímy si utvorili príležitosti na skórovanie, ale nevyužili ich. Myslím si, že remíza je spravodlivá. Pred budúcotýždňovou odvetou je všetko otvorené, očakávam zaujímavý a dramatický duel." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies