EL: Trnavčania už trénovali po viróze

NETKY.SK • 4 August 2015, 10:43 • 2 min
EL: Trnavčania už trénovali po viróze

TRNAVA - Futbalisti FC Spartak Trnava sa po víkendovej pauze vynútenej maródkou v pondelok ráno vrátili do tréningového procesu.

slovakia

left justify in out

Z pätice hráčov zasiahnutých virózou po návrate z Grécka sa nezapojil už iba Emir Halilovič. Dvadsaťpäťročný bosniansky stredopoliar bral infúzie ešte aj v sobotu a nedeľu, keďže sa cítil veľmi zle. Pre svalové problémy sa individuálne pripravovali Ivan Schranz, Matúš Čonka a Boris Godál, ich štart vo štvrtkovej odvete tretieho predkola Európskej ligy 2015/2016 v Zlatých Moravciach proti gréckemu klubu PAOK Solún je otázny. Po odpykaní jednozápasového dištancu bude trénerovi Jurajovi Jarábkovi k dispozícii Milan Bortel.


Oficiálna internetová stránka trnavského klubu predpokladala, že kouč hostí Igor Tudor nebude môcť vo štvrtok počítať s útočníkom Lucasom Pérezom, strelcom jediného gólu minulotýždňovej prvej konfrontácie. Španiel má namierené do Deportiva La Coruňa, prestup zatiaľ brzdí výška prestupovej sumy. Solúnčanom určite nepomôže portugalský stopér Miguel Vítor, ten videl na domácej pôde červenú kartu.


V hľadisku štadióna FC ViOn budú na stretnutí, ktoré v priamom prenose odvysiela Dvojka RTVS, prítomné aj tri stovky gréckych fanúšikov. Pricestujú troma autobusmi, doplnia ich krajania pracujúci v Nemecku. Z bezpečnostných dôvodov organizátori uzavrú časť tribúny za bránkou v sektore B1, ako aj sektor A4. Výprava solúnskych futbalistov priletí na Slovensko v stredu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona