EL: Trenčín vyrukuje na Hull zrejme bez Jaira

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 12:58 • 2 min
EL: Trenčín vyrukuje na Hull zrejme bez Jaira

TRENČÍN - S najväčšou pravdepodobnosťou bez Jaira de Maceda da Silvu sa bude musieť tréner Trenčína Martin Ševela zaobísť vo štvrtkovom prvom zápase 3. predkola futbalovej Európskej ligy proti anglickému tímu Hull City.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný brazílsky útočník nastúpil v základnej zostave AS v nedeľňajšom ligovom stretnutí proti Podbrezovej (2:0), ale z trávnika schádzal už pred koncom prvého polčasu, keď ho v šestnástke "knokautoval" hosťujúci brankár Andrej Maťašovský. "Je na pozorovaní, lebo mal silné narazenie. Nemalo by to byť až také zlé, ale prognóza na Hull je 'skôr nie'," uviedol pre agentúru SITA PR manažér trenčianskeho klubu Martin Galajda.

 

Jaira nahradil v nedeľu na trávniku najlepší strelec uplynulého ligového ročníka Tomáš Malec, ktorý v 57. min spečatil víťazstvo Trenčanov nad nováčikom 2:0. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies