EL: Trenčín môže dostať aj Udinese, Senici hrozí FC Sevilla

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 11:39 • 2 min
EL: Trenčín môže dostať aj Udinese, Senici hrozí FC Sevilla

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) zverejnila tesne pred piatkovým žrebom 3. predkôl Ligy majstrov, resp. Európskej ligy 2013/2014 nasadenie klubov.

slovakia

left justify in out

V EL v prípade postupu môžu futbalisti Trenčína dostať atraktívne talianske Udinese či belgický Club Bruggy. Zverenci trénera Ľubomíra Nosického vo štvrtok v prvom zápase 2. predkola dosiahli nádejný výsledok 0:0 na pôde švédskeho IFK Göteborg.

Slovenský vicemajster FK Senica, ktorý si z čiernohorskej Podgorice priniesol tiež sľubnú remízu 2:2, v prípade postupu môže dostať španielsky veľkoklub FC Sevilla, ktorý je dvojnásobným víťazom tejto súťaže. Trenčín aj Senica sú pri žrebe medzi nenasadenými klubmi v ich skupinách.

Žilina je nasadená, a ak dokáže zmazať v odvete stratu 1:3 z prvého duelu na ihrisku slovinskej Olimpije Ľubľana, môžu si zverenci trénera Adriána Guľu zahrať Jabloncom či gréckym Asteras Tripolis.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies