EL: Trenčín dostal od Žiliny štadión zadarmo

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 13:33 • 2 min
EL: Trenčín dostal od Žiliny štadión zadarmo

ŽILINA - Futbalový AS Trenčín dostal na zápas 3. predkola Európskej ligy proti Hullu City do prenájmu štadión v Žiline za veľmi prijateľných podmienok.

slovakia

left justify in out

Žilinčania si za prenájom nepýtali od Trenčanov ani cent. AS nemôže hrať európske poháre na svojom domovskom štadióne na Sihoti, keďže nespĺňa kritériá Európskej futbalovej únie (UEFA). Žilinčania im vyšli v ústrety. Napriek rivalite vládnu medzi klubmi dobré vzťahy.

 

"Trenčínu sme umožnili hrať na našom štadióne zadarmo. Budeme mať len podiel z predaja vstupeniek. Je to možno pre mnohých prekvapujúci krok, ale rozhodli sme sa tak, pretože klub z Trenčína funguje tak, ako by mal. Naše vzťahy sú aj preto nadštandardné. Zároveň, keď ide o európske poháre, rivalita by mala ísť bokom," vysvetlil dôvody pre denník Plus jeden deň majiteľ MŠK Žilina Jozef Antošík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies