EL: Trenčania odohrajú domáci zápas 2. predkola opäť v Dubnici

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 13:25 • 2 min
EL: Trenčania odohrajú domáci zápas 2. predkola opäť v Dubnici

TRENČÍN - Futbalisti AS Trenčín odohrajú domáci zápas v druhom, v prípade postupu aj v treťom predkole budúcoročnej edície Európskej ligy UEFA opäť na štadióne v Dubnici nad Váhom.

slovakia

left justify in out

"Fanúšikovia nám už pred rokom potvrdili, že v aktuálnej situácii ide o najlepšie riešenie. V Trenčíne hrať nemôžeme a ostatné alternatívy sú vzhľadom na vzdialenosti pre našich fanúšikov oveľa menej pohodlné," povedal na oficiálnom webe generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček a doplnil: "Už pred rokom nám Dubničania nielenže pomohli, ale aj fandili. Vieme, že tomu bude rovnako aj teraz."

 

Pohárovú skúšku absolvovali Trenčania v Dubnici už vlani, keď najskôr v 2. predkole vyradili švédsky IFK Göteborg a následne privítali aj rumunský klub Astra Giurgiu. Ten im však vystavil v súťaži stopku. "Poznáme slabiny a možnosti štadióna v Dubnici nad Váhom. Preto nemá zmysel ísť niekam inam a skúšať niečo celkom nové. Na zápas druhého predkola sa dobre pripravíme," dodal PR manažér klubu Martin Galajda.

 

AS Trenčín nastúpi v 2. predkole EL 2014/2015 proti súperovi, ktorého mu prisúdi žreb 23. júna vo švajčiarskom Nyone. Duely sú na programe 17. a 24. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona