EL: Tottenham vyradil Townsenda z kádra na duel s Anderlechtom

NETKY.SK • 5 November 2015, 10:06 • 2 min
EL: Tottenham vyradil Townsenda z kádra na duel s Anderlechtom

LONDÝN - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur vyradil z disciplinárnych dôvodov krídelníka Androsa Townsenda z kádra na štvrtkový domáci duel Európskej ligy proti Anderlechtu Brusel. Dôvodom je jeho incident s kondičným trénerom, uviedol kouč Mauricio Pochettino.

slovakia

left justify in out

Fotografie ukázali ako Townsend po pondelňajšom zápase s Aston Villou (3:1) sotil do kondičného trénera Nathana Gardinera. "Keď sa správate zle, musíte za to zaplatiť. Za to, čo urobil v pondelok nebude v kádri," vysvetlil Pochettino, pod ktorého taktovkou nedostáva Townsend v tejto sezóne dostatok príležitostí. V lige ešte ani raz nefiguroval v základnej zostave.

 

"Chápem ho, pretože som tiež bol hráč a keď som nehral, nebol som šťastný. Ale toto nie je normálne správanie, rozhodne to nie je cesta ako zapôsobiť na trénera. Ale má u nás budúcnosť. Veríme mu, že ešte môže ukázať dobré veci," dodal kormidelník Tottenhamu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies