EL: Svitekov Krakov vzal Košiciam rekord v návštevnosti

NETKY.SK • 19 December 2014, 10:59 • 2 min
EL: Svitekov Krakov vzal Košiciam rekord v návštevnosti

KRAKOV - Presne 12 990 divákov sledovalo štvrtkový duel A-skupiny Euroligy medzi poľským tímom Wisla Can-Pack Krakov a obhajcom prvenstva Galatasarayom Istanbul, čo je nový rekord v návštevnosti na ženskom basketbalovom zápase pod hlavičkou FIBA Europe. Družstvo slovenského trénera Štefana Sviteka však v Kraków Arene podľahlo tureckému protivníkovi 53:64.

slovakia

left justify in out

"Mrzí nás táto prehra. Občas sa to však stáva, keď veľmi chcete vyhrať, tak ako my teraz. Postrácali sme priveľa lôpt a v prvom polčase bola úspešnosť našej streľby prinízka, najmä v druhej štvrtine, čo nemohlo stačiť na víťazstvo," rekapituloval štvrtú prehru Krakovčaniek v EL po sebe 48-ročný bývalý kouč Good Angels Košice a MBK Ružomberok. 

 

Doterajšie divácke maximum držal finálový duel Európskeho pohára FIBA žien v tureckom Kayseri, kde 14. marca 2013 súboj proti Dinamu Moskva sledovalo 11 000 fanúšikov. Krakov zároveň vzal euroligový rekord Košiciam, kde si vlaňajší decembrový zápas medzi Good Angels a francúzskym Tango Bourges v "hokejovej" Steel aréne nenechalo ujsť 8597 divákov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies