EL: Sparťania sa ani nenazdali a boli v Bratislave

NETKY.SK • 22 Október 2014, 16:31 • 2 min
EL: Sparťania sa ani nenazdali a boli v Bratislave

BRATISLAVA - Futbalisti Sparty Praha už pricestovali do Bratislavy na štvrtkový zápas Európskej ligy, let z Prahy trval necelú hodinu.

slovakia

left justify in out

Hráči z Letnej sa ani nestihli riadne uvelebiť vo svojich sedačkách a lietadlo už pristávalo na Letisku Milana Rastislava Štefánika. Sparťania nastúpia v exfederálnom derby na Pasienkoch proti Slovanu Bratislava. Bude to zároveň súboj dvoch trénerov a bývalých spoluhráčov Jozefa Chovanca a Vítězslava Lavičku.

 

"S Jozefom Chovancom máme priateľský vzťah. Ešte sme si nestačili ani zavolať. Len som jemu a jeho asistentovi Horstovi Sieglovi poslal textovú správu, v ktorej som im blahoželal. Bude to však predovšetkým o zápase medzi Slovanom a Spartou," uviedol podľa iDnes.cz Lavička. 

 

Na palube charterového letu chýbali maródi Josef Hušbauer, Michal Breznaník a Martin Nešpor. Veľkí rivali z federálnych čias Slovan a Sparta sa v súťažnom zápase stretnú prvý raz po 21 rokoch. Vo februári 1993 sa v poslednom ročníku federálnej ligy skončil súboj na Tehelnom poli remízou 1:1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona