EL: Spartak v boji o play off s víťaznou zostavou a plným domom

NETKY.SK • 6 August 2014, 07:07 • 2 min
EL: Spartak v boji o play off s víťaznou zostavou a plným domom

ZLATÉ MORAVCE - Futbalisti Spartaka Trnava majú pred odvetným duelom 3. predkola Európskej ligy jasný cieľ postúpiť do play off o skupinovú fázu prestížnej súťaže. Po povzbudivom výsledku 2:1 v prvom zápase na pôde škótskeho St. Johnstone chcú svoje kvality potvrdiť aj v repríze.

slovakia

left justify in out

 "S tímom urobíme všetko pre to, aby sme boli v tomto dvojzápase úspešnejší," vyhlásil tréner Juraj Jarábek. Duel je na programe vo štvrtok 7. augusta o 19.30 h na štadióne v Zlatých Moravciach, kde už Spartak oslavoval postup cez maltský Hibernians i gruzínske Zestafoni.

 

Aj keď "bílí andeli" nenastúpia na domácom trnavskom ihrisku, môžu sa tešiť na domácu atmosféru. Už v utorok popoludní sa totiž vypredali posledné vstupenky, ďalšie sa nebudú dať kúpiť ani priamo na štadióne ViOn-u. V hľadisku bude asi 4000 priaznivcov. "Som veľmi rád, že bude vypredané a že tu budeme mať atmosféru, aká bola na prvom zápase v Škótsku. V takejto fáze sa už musia meniť priority, takže prvoradý je postup cez tohto súpera do ďalšej fázy a samozrejme Európska liga má teraz prednosť pred Fortuna ligou. Hrať play off s najlepšími tímami Európy je pre nás veľkým lákadlom," uviedol na utorňajšej tlačovej konferencii hlavný kouč.

 

Jeho zverenci dosiahli v Škótsku kvalitný výsledok pred odvetou, ale predviedli aj atraktívny futbal a najmä v prvom dejstve mali hru jasne pod kontrolou. Aj preto sa Jarábek rozhodol, že vo štvrtok v Zlatých Moravciach postaví od začiatku rovnakú jedenástku. "Víťazná zostava sa nemá meniť, takže nastúpime rovnako ako tam. Aj keď sú ešte dva dni do zápasu a môže do toho vstúpiť nejaké zranenie."

 

Tréner nemôže na odvetný duel počítať s ľavým stredopoliarom Jánom Chovancom, ktorý sa zranil a s tímom ani necestoval. Dlhodobo zranený je Kamil Kuzma, otázny je štart ďalšieho stredopoliara Jána Vlaska. "Toho trápi zadný stehenný sval, no mal by byť k dispozícii. Ostatní hráči by mali byť v poriadku," dodal tréner.

 

Duel odvysiela v priamom prenose RTVS na Dvojke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies