EL: Spartak sa môže vo Švajčiarsku spoľahnúť na stovky fanúšikov

NETKY.SK • 26 August 2014, 14:35 • 2 min
EL: Spartak sa môže vo Švajčiarsku spoľahnúť na stovky fanúšikov

TRNAVA - Futbalistov Spartaka Trnava bude v odvete play-off Európskej ligy s FC Zürich vo švajčiarskom St. Gallene povzbudzovať početná skupina fanúšikov. V stredu večer sa na cestu pod Alpy vydá päť autobusov s fanúšikmi Spartaka. Ďalší priaznivci smerujú do St. Gallenu po vlastnej osi.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ sa predalo do sektora hostí dokopy asi 550 lístkov. Zostáva teda ešte zhruba 250. Dopredaj bude v utorok do 17.00 h, po tomto termíne ich odovzdáme oficiálnej klubovej výprave, ktorá odlieta už v stredu na poludnie,“ informoval na klubovom webe Spartaka koordinátor pre styk s fanúšikmi Branislav Fišera. 

 

Trnava prehrala s FC Zürich v prvom zápase play-off doma v Zlatých Moravciach 1:3. Odveta sa hrá vo štvrtok 21. augusta od 20.30 h na štadióne v St. Gallene, keďže v Zürichu je v tom čase na programe míting Diamantovej ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies