EL: Sparta sa pripravuje na Bern, v pohári s Příbramou na umelej tráve

NETKY.SK • 29 September 2014, 18:30 • 2 min
EL: Sparta sa pripravuje na Bern, v pohári s Příbramou na umelej tráve

PRAHA - Futbalisti Sparty Praha odohrajú odvetu 4. kola domáceho Pohára FAČR proti Příbrami na umelej tráve na Strahove. Pár dní na to ich totiž čaká zápas základnej skupiny Európskej ligy v Berne na rovnakom povrchu. Informáciu priniesol web sport.idnes.cz.

slovakia

left justify in out

"Rozhodli sme sa tak preto, aby sme pred zápasom proti Young Boys odohrali aspoň jeden zápas na umelej tráve," povedal tlačový hovorca Sparty Ondřej Kasík. "Tréneri zvažovali, že na umelej tráve bude tím len trénovať, alebo na nej odohrá priateľský zápas. Ale atmosféra majstrovského zápasu je nenahraditeľná," dodal.
     

Sparta bude hrať 18. novembra v Příbrami, odveta v Prahe na Strahove je na programe vo štvrtok 4. decembra. Pôvodne malo byť poradie zápasov opačné, ale stredočeský klub súhlasil s ich prehodením.
     

O týždeň neskôr, vo štvrtok 11. decembra, čaká na Spartu posledný zápas základnej skupiny Európskej ligy proti Young Boys Bern, kde sa hrá na umelej tráve. Súperom Sparty je v skupine aj slovenský majster Slovan Bratislava, ktorý prehral v Berne 0:5 a už tento štvrtok privíta na Pasienkoch taliansky Neapol s Marekom Hamšíkom.
     

Sparta už s umelou trávou má v tomto ročníku skúsenosti. V holandskom Zwolle v 4. predkole Európskej ligy na tomto povrchu mala problémy, remizovala 1:1 a postup si zabezpečila až v domácej odvete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies