EL: Slovan v základe s Halenárom, kapitánom Neapola Hamšík

NETKY.SK • 2 Október 2014, 18:29 • 2 min
EL: Slovan v základe s Halenárom, kapitánom Neapola Hamšík

BRATISLAVA - V základnej zostave úradujúceho slovenského futbalového šampióna ŠK Slovan Bratislava vo štvrtkovom dueli 2. kola I-skupiny Európskej ligy na Pasienkoch proti talianskemu tímu SSC Neapol figuruje aj Juraj Halenár.

slovakia

left justify in out

Brankár Dušan Perniš vybehne s kapitánskou páskou na ramene, pred ním bude hrať štvorčlenná obranná formácia Erik Čikoš, Branislav Niňaj, Nicolás Gorosito, Tomáš Jablonský; pred nimi nastúpia Erik Grendel, Richard Lásik, ktorí by mali operovať ako defenzívni záložníci. O ofenzívu sa budú podľa všetkého starať František Kubík, spomenutý Halenár a Lester Peltier. Typický hrotový útočník "belasým" chýba, vietor v neapolskej obrane by mal spraviť Seydouba Soumah. Na lavičke budú pripravení brankár Martin Polaček, obrancovia Dávid Hudák, Kristián Kolčák, stredopoliari Samuel Štefánik, Igor Žofčák, Marko Milinkovič a útočník Pavel Fořt.

 

Kapitánom hostí je slovenský reprezentant Marek Hamšík. Úvodný výkop duelu je o 19.00 h, z pozície hlavného rozhodcu ho povedie Chorvát Marijo Strahonja. Základnú zostavu Slovana aj s rozostavením zverejnila oficiálna internetová stránka Európskej futbalovej únie (UEFA). 

 

Základná zostava futbalistov Slovana Bratislava proti SSC Neapol (zdroj: uefa.com) 
D. Perniš - Čikoš, Niňaj, Gorosito, Jablonský - Grendel, Lásik - F. Kubík, Halenár, L. Peltier - Soumah 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies