EL: Slovan neuspel v Grécku

NETKY.SK • 20 August 2021, 08:53 • 2 min
EL: Slovan neuspel v Grécku

PIREUS – Slovan Bratislava si v úvodnom kole playoff EL poriadne pokazil svoje šance na postup. S Olympiakosom Pireus prehral 0:3.

slovakia

left justify in out

Valbuena a jeho štandardky

Slovan nastúpil do zápasu bez stálice v defenzíve Vernona De Marca, jeho neúčasť bola značne citeľná najmä pri štandardných situáciach. 

 

Belasí sa trápili na oboch stranách ihriska. V útočnej fáze si hostia v podstate nevytvorili žiadnu šancu a na súperovu bránu nevyslali ani jednu strelu.

 

Naopak Olympiakos hral výborne, celkovo si pripísali 17 striel, z toho 7 smerovalo presne na bránu Chovana

 

Prvú šancu El Arabiho perfektne zlikvidoval Chovan, ktorý počas zápasu predviedol niekoľko famóznych zákrokov.

 

Otvárací gól prišiel po rohovom kope Valbuenu, center sa poodrážal v šestnástke a lopta sa dostala ku Camarovi. Reprezentant Guinei sa krásnou technickou strelou presadil a poslal domácich do vedenia 1:0.

 

Valbuena bol strojcom celého zápasu. Po jeho centri sa do obrovskej šance dostal obranca Pape Abou Cisse a ten zvýšil na 2:0.

 

Tretí a posledný gól zápasu prišiel, ako inak, po rohovom kope Valbuenu, jeho center si zrazil hlavou obranca Slovanu Božhikov a bolo po zápase.

 

Do odvety na Tehelnom poli sa Slovan bude musieť výrazne zlepšiť, no šance na postup sa rozhodne zmenšili. 

 

Vladimír Weiss st., tréner Slovana Bratislava: "Vyhralo lepšie mužstvo, gratulujem. Ako-tak sme držali krok do prvého gólu. Pripravili sme sa na jeho štandardky a dostali sme z nich tri góly."

 

 

Slávia Praha napriek dobrému výkonu iba remizovala s Legiou Varšava

Súboj, v ktorom útočil iba jeden tím, sa prekvapivo skončil remízou 2:2.

Domáca Slávia kontrovala hru a počas zápasu mala loptu na svojich kopačkách.

 

Slávia vyslala na súpera 17 strie,l z toho 6 priamo na bránu. Na počudovanie skóre otvorili hostia, keď sa presadil Mahir Emreli. Na 1:1 vyrovnal Dánsky obranca Slávie Alexander Bah

 

Varšava sa po góle Chorváta Juranoviča dostala znova do vedenia, ale ich náskok im dlho nevydržal a v závere prvého polčasu sa presadil dobre hrajúci Lukáš Masopust.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies