El Shaarawy si zranil členok, v príprave proti nenastúpi

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 13:43 • 2 min
El Shaarawy si zranil členok, v príprave proti nenastúpi

FLORENCIA - Taliansky futbalový útočník Stephan El Shaarawy nezasiahne pre zranenie členku do piatkového prípravného zápasu proti San Marínu. Naopak, jeho spoluhráč Mario Balotelli by mal nastúpiť za reprezentáciu aj napriek bolestiam chrbta.

slovakia

left justify in out

El Shaarawy sa zranil počas pondelňajšieho tréningu. Podľa slov reprezentačného lekára Enrica Castellacciho by však mal byť v poriadku do kvalifikačného zápasu s Českom (7. júna), po ktorom tím odletí do Brazílie na Pohár konfederácií. "Balotelliho budeme denne pozorovať, avšak jeho problémy s chrbticou nie sú ničím, prečo by sa bolo treba znepokojovať," citovala agentúra AP Castellacciho.

Reprezentácia z Apeninského polostrova tak prišla aj o ďalšieho útočníka. Tréner Cesare Prandelli vylúčil z nominácie Pabla Osvalda za inzultáciu svojho klubového trénera z AS Rím Aurelia Andreazzoliho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies